Despre noi

Programari
  • 0727 395 584

Tratamente în biorezonanțĂ

Ce este Bioterapia?

         Fiecare om poseda o aura energetica, un invelis subtil propriu in care bolile de natura fizica se reflecta. Aura este dispusa stratificat, este compusa din chakre si meridiane prin care curge energia. Daca energia curge lin prin corpul individului, acesta va avea o stare de sanatate buna, insa daca la nivel subtil exista noduri energetice, locuri unde energia este congestionata atunci se va oglindii in structura somatica sub forma unei afectiuni fizice sau psihice, in functie de zona energetic afectata(chakre, meridiane). In tratamentul energetic terapeutul emite energie (bio-energie) pe o anumita frecventa a pacientului. 

Un tratament bioenergetic presupune evaluarea, diagnosticarea si curatarea meridianelor si canalelor energetice, rezultand o echilibrare energetica a corpului uman.

          Bionergoterapeutul sesizeaza dezechilibrele si blocajele energetice ale aurei pacientului si le inlatura sau le corecteaza. Bioenergia circula prin corpul pacientului, impiedicand si inlaturand dezechilibrele energetice, pentru a vindeca diverse boli, dar si pentru a ne proteja impotriva instalarii lor. Curata aura de energii negative, vindeca dezechilibrele psihosomatice.

misiunea noastra

Oferim consultatii utile, iar experientele traite de clientii nostri ne motiveaza permanent.

In contextul actual, intalnim din pacate tot mai des dezechilibre energetice la nivelul corpului uman. Fie ca este vorba despre stres sau mostenire genetica pot aparea dezechilibre energetice fara sa fie pusa in evidenta nici o leziune de organ sau tesut. In acest sens noi corectam a aceste dezechilibre energetice printr-o gama variata de servicii.

de ce sa ne alegeti

Avem o experienta vasta in acest domeniu, iar nenumaratele provocari pe care le-am intalnit ne-au atribuit increderea cu care tratam toti pacientii.

  • Primul cabinet din Moldova si al treilea din Romania
  • Numarul unu in tratamentul afectiunilor reumatismale
  • profesionalism si seriozitate
  • Peste zece ani experenta