faq

programari
  • 0727 395 584

Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, dezvoltata pe baza cercetarilor efectuate de Institutele de Psihofizica.

Aparatul de biorezonanta este reprezentat dintr-un sistem computerizat care poate detecta in timp real deficientele sau modificarile patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor sau celulelor organismului.

Poate detecta cu mare probabilitate (acuratete intre 80-90%) in faze incipiente, modificarile survenite in starea de sanatate. Pentru comparatie, RMN-ul depisteaza afectiuni de gastroenteorologie cu o precizie de 30-34%.
Pe partea biorezonantei, examinarea are loc in zona energo-informationala, prin intermediul unor inductoare-receptoare magnetice sub forma de casca.

 

Aparatul masoara parametrii de rezonanta si reactanta ai organismului. Prin masuratori electrofiziologice el colecteaza mii de parametrii intr-un timp foarte scurt. Informatiile obtinute sunt apoi calculate, analizate si redate intr-o forma familiara medicului de un computer. Dispozitivul rezoneaza cu mii de tesuturi, organe, nutrienti, toxine si alergeni intr-o sutime de secunda si inregistreaza valorile la care organismul reactioneaza. 

 

Avand o precizie ridicata, aparatul depisteaza din timp anumite boli, cum ar fi cancerul, tumorile, etc., inainte ca acestea sa se manifeste in corpul fizic, avand in vedere ca mai intai dezechilibrul apare in sfera bioenergetica a organismului, si de-abia apoi in corpul fizic. Acest lucru este extraordinar, deoarece permite depistarea din timp a acestor boli cand ele inca nu pot fi detectate prin alte metode de diagnostic, ceea ce permite o excelenta profilaxie a lor.

El reprezinta de asemenea o economie de timp si bani este lipsit de efecte secundare si ofera o imagine de ansamblu, permitand asocieri tip cauza-efect intre diferitele dezechilibre din organism.

Se poate realiza o terapie cuantica si frecventiala ce poarta denumirea de metaterapie, in cursul aceleiasi sedinte. De fapt reprezinta o corectie energetica la nivelul organelor ce necesita acest lucru. De asemeni, se pot realiza tratamente si prin metode terapeutice alternative din domeniile: medicina naturista, fitoterapie, dietoterapie, homeopatie, psihoterapie si medicina alopata.

Pentru ca nici un organism nu seamana cu un altul toti pacientii sunt examinati si tratati individual. Testul de  evaluare computerizată se adresează tuturor persoanelor de la vârste fragede la persoane vârstnice, atât celor sănătoși cât și celor deja bolnavi. Consultatia nu este dureroasa si nu aduce efecte secundare.

Imunitatea organismului trebuie mentinuta in permanenta sub supraveghere. Controalele repetate pot fi dictate in mod direct de catre starea pacientului. Este bine stiut ca preventia este la fel de importanta precum tratarea,  astfel costurile si timpul pot fi economisite, astfel se evita aparitia bolii prin masuri de promovare a santatii si combatere a factorilor de risc.

 

Programarile se pot face prin telefon, prin email sau prin prezenta directa la cabinet.

Diagnosticare neagresivă la nivel energetic, celular și organic

Testul de evaluare al stării de sănătate prin evaluare computerizată ne reda informatii fundamental diferite fata de cele oferite de radiografii, analize de sange etc., din moment ce ne vorbesc despre starea energetica a intregului organism.