servicii

Programari
  • 0727 395 584
imagine stetoscop

DIAGNOSTICARE COMPUTERIZATA

Evaluarea computerizată este o metodă modernă de depistare a dezechilibrelor energetice la nivel de celulă. Aparatul de evaluare constă într-un sistem computerizat care poate detecta deficiențele cât și cauzele bolii, nu doar afecțiunea în sine. Acest tip de evaluare  face parte din medicina alternativă – energetică și se bazează pe faptul că fiecare organ și fiecare celulă emite un câmp electromagnetic care poate fi perceput de aparate speciale.

Prin evaluare computerizată se scanează câmpul magnetic al întregului organism putând depista dezechilibrele energetice care generează boli. De aceea se pot depista bolile chiar și în faze de debut, înainte să apară simptomele.
imagineresonantapat

MASAJ LIMFATIC

Este o terapie ce propune eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism în timpul procesului de sinteza celulara.

Reducerea drenajului limfatic si a circulatiei sângelui determina acumulari de grasime, tesutul conjunctiv îsi pierde elasticitatea, aparând astfel imperfectiuni si denivelari ale pielii. 

Efectele masajului de drenare limfatica se vor face imediat simtite prin usurarea transportului acizilor grasi si al colesterolului, antrenarea toxinelor care blocheaza procesele fiziologice, dinamizarea circulatiei limfei, accelerarea curentului limfatic si eliminarea rapida a reziduurilor toxice, intarirea sistemului imunitar.
masajfemeierezonanta

MASAJ VACUMATIC

Acest tip de masaj este una dintre cele mai rudimentare metode de tratament, dar in acelasi timp efectul terapeutic este unul absolut spectaculos. Datorita vacuumului controlat puterea de relaxare este cu mult mai intensa decat la masajul traditional.

Tratamentul poate sa ajute si in cazul celulitei, a scaderii in greutate deoarece stimuleaza circulatia locala, dar in cadrul unui cabinet de specialitate.

Acest tratament poate sa ajute si in cazul celulitei, a scaderii in greutate deoarece stimuleaza circulatia locala.
imaginedna

OZONOTERAPIE

Ozonoterapia actioneaza perfect asupra cauzelor afectiuniilor reumatice.
Printre principalele efecte benefice ale ozonului se numara: oxigenarea masiva a tesuturilor afectate de inflamatie si durere, intensificarea circulatiei sangvine si eliminarea rezidurilor metabolice si a toxinelor din articulatiile aflate in suferinta, blocarea secretiei substantelor care autointretin inflamatia si durere, actiune imunomodulatorie asupra intreg organismului, stimularea mecanismelor reparatorii in organism.

O sedinta de ozonoterapie are o durata de 15-20 de minute iar rezultatului difera de la caz. Este bine ca dupa terminarea curei de 8-10 sedinte, pentru mentinerea unui efect mai stabil si de durata pacientul sa mai revina pentru 2-3 sedinte pe luna. 
rezonanta_electroter

masaj terapeutic - TERAPIA DEEP OSCILLATION

TERAPIA DEEP OSCILLATION este un nou instrument in fizioterapie care aplica un camp electrostatic intermitent cu oscilatii profunde pentru a stimula transportul lichidului interstitial si a componentelor sale si permite tesutului sa-si castige mobilitatea si flexibiliatea. Tratamentul se efectueaza cu ajutorul aplicatorilor manuali disponibili.

Deep Oscillation schimba calitatea vietii celor ce sufera de limfedem.

Aceasta terapie este folosita pentru rapida dizolvare a edemelor locale si a induratiilor , pentru imbunatatirea motilitatii , precum si a echilibrului lichidian si eliberarea de durere.
health_cutimage

Reflexoterapia

Principalul scop al reflexoterapiei consta in eliminarea toxinelor si in stimularea functiilor intregului organism precum si imbunatatirea circulatiei. Talpa piciorului este una dintre zonele in care se afla cele mai multe puncte reflexe, avand chiar rolul de harta a intregului corp.

Acest tip de masaj special se pune in practica prin tehnici de apăsare şi stimulare a punctelor reflexogene de la nivelul tălpilor

Reflexoterapeutii maseaza aceste puncte si astfel previn sau, dupa caz, trateaza diversele afectiuni.